Se pare, că pe măsură ce înaintăm în vârstă, amintirile din copilărie capătă tot mai mult contur, iar detaliile acestora devin din ce în ce mai pregnante, mai clare. Gurile rele spun cum că bătrânii investesc tot mai mult în jucării. Poate fi o glumă, cum la fel de bine putem spune că, probabil, cercul se pregătește să se închidă. Pot spune că făcând abstracție de aceste gânduri, mai mult sau mai puțin serioase, m-am hotărât să dedic acest an copiilor. Așa, de drag. Nu vă ascund că m-am gândit printre altele și la copilul din noi, aștia mari, serioși și extrem de preocupați, pentru că atunci când nu mai regăsim copilul din noi, înseamnă că am murit.
Cred că inocența, naivitatea, puritatea și sinceritatea copiilor trebuie protejate și păstrate asemenea vieții ce ne-a fost dată spre-a o trăi.
Acestea ar fi argumentele ce m-au determinat să fac acest album cu cântece pentru copii.

Niciun comentariu

You can be the first one to leave a comment.

Lasa-mi un comentariu

Poti folosi aceste etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>