Se pare, că pe măsură ce înaintăm în vârstă, amintirile din copilărie capătă tot mai mult contur, iar detaliile acestora devin din ce în ce mai pregnante, mai clare. Gurile rele spun cum că bătrânii investesc tot mai mult în jucării. Poate fi o glumă, cum la fel de bine putem spune că, probabil, cercul se pregătește să se închidă. Pot spune că făcând abstracție de aceste gânduri, mai mult sau mai puțin serioase, m-am hotărât să dedic acest an copiilor. Indiferent de vârsta lor, indiferent că sunt ai noștri sau nu, trebuie să recunosc că m-am gândit printre altele și la copilul din fiecare dintre noi. Mai cred că în clipa în care nu mai regăsim copilul din noi, înseamnă că am murit.
Cred că inocența, naivitatea, puritatea și sinceritatea copiilor trebuie protejate, păstrate și impulsionate, asemenea vieții ce ne-a fost dată spre-a o trăi.
Acestea ar fi argumentele ce m-au determinat să fac acest album cu cântece pentru copii.

 

UN NOU ALBUM NICU ALIFANTIS: ȘOTRON

Disponibil, din 25 mai sub formă de CD și carte de colorat, în toate magazinele de specialitate. iar din 1 iunie și în format digital, în ITunes, Amazon digital, Deezer.

Alifantis cântă, copii colorează! Ce este mai frumos decât timpul petrecut împreună cu copii noștri? Ascultăm muzică, cântăm și colorăm. Muzica prinde forme și culoare dând viață personajelor de poveste.

Despre unii se spune că dau în mintea copiilor, despre alţii că se coboară la mintea copiilor, dar unii se joacă ca şi cum ar fi rămas copii. Şi în copilărie, bătând atât de mult maidanele artei, au ajuns să nu se mai maturizeze, ci doar să mânuiască jucăriile din ce în ce mai bine. Şotron este discul unor copii care ştiu să mânuiască instrumentele şi vocile ca nişte oameni mari.”

Alecu Racoviceanu

 

Albumul conține 17 piese muzicale și 16 planșe de colorat, fiecare melodie poate fi colorată.

 1. Prolog
 2. Balada scamatorului
 3. Cântec de Cowboy
 4. Unui prieten mic
 5. Racul, știuca și brotacul
 6. Cântec de somn
 7. Micul prinț
 8. 08. Ajunul din copilărie
 9. 09. Cântec de leagăn
 10. 10. Cântic di sîrmîniță
 11. Cântec cu îngeri
 12. Rrrrock
 13. Un pisoi și-un șoricel
 14. Crocodilul
 15. Balada Dromaderelor
 16. Cântec cu morală
 17. O, rămâi

Un preview al pieselor de pe album poate fi ascultat aici: http://alifantis.ro/album/sotron/

Să sărbătorim ziua Copilului împreună!

Concertul de lansare, 31 mai, orele 17,00 în „Parcul Titan – Parcul Artelor” în cadrul evenimentului artistic „Gala Pepinierei de Talente”, ediția a III-a.

Producător –  Nicu Alifantis [alifantismusic] / Co-producători – Primăria Sectorului 3 & Centrul Cultural „Casa Artelor” Sector 3 București

5 comentarii

Draga Nicule,
Ma bucur ca ai putut sa duci la capat inceputul proiectului astuia! Abia astept sa „vad” cum se aude !
Te pup si eu de nu te vezi !

O idee faina ar fi daca la fiecare melodie de pe site s-ar putea asculta cateva secunde (20-30). Asa fac si altii de pe dincolo si cred ca nu strica!

Un preview al pieselor de pe album poate fi ascultat aici: http://alifantis.ro/album/sotron/

[…] Nicu Alifantis – a scos un CD cu cântece pentru copii, însoţit şi de o carte de colorat. Albumul se numeşte Şotron. […]

Buna ziua,

Imi doresc foarte mult acest album si nu reusesc sa-l gasesc.
De unde-l pot achizitiona din Bucuresti?

Multumesc

Lasa-mi un comentariu

Poti folosi aceste etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

STAI! NU PLECA ÎNCĂ!

Periodic te voi anunța prin email despre concerte, apariții, lansări, piese noi și alte gânduri frumoase, special pentru voi, cel mai frumos grup de fani din lume!